Saturday, October 23, 2021

Maturantët në Shqipëri sot mbajnë testin e maturës dhe protestojnë

Must read

Maturantët e Shqipërisë i nënshtrohen ditën e sotme provimit të matematikës, ku do të testojnë njohuritë e tyre.

Janë rreth 32 mijë maturantë të cilët do të ulen në banka për 2 orë e gjysmë, për tu testuar.

Pas kësaj, ata kanë lajmëruar se në orën 13.00 do të mbajnë sërish protestë, duke kërkuar rivlerësimin e provimit të gjuhën Shqipe dhe Letërsisë, për shkak se pretendojnë pasaktësi në pyetje.

Sakaq më 18 qershor është parashikuar provimi i fundit, ai lëndës me zgjedhje.

- Advertisement -spot_img

More articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest article