Saturday, October 23, 2021

Dokumentet të cilat duhet t’i keni me vete për të votuar në zgjedhjet lokale

Must read

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka njoftuar se me cilat dokumente mund të votohet në zgjedhjet komunale që mbahen me 17 tetor.

Për të votuar, mjafton të keni njërin prej këtyre dokumenteve të lëshuara nga Republika e Kosovës:

Letërnjoftim;
Pasaportë;
Dokument i udhëtimit; dhe
Patentë shoferi.

- Advertisement -spot_img

More articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest article