Wednesday, December 1, 2021
- Advertisement -spot_img

CATEGORY

KRITIKË

Hasani: Shpresa është në formimin e Qeverisë LVV-LDK

Shkruan: Mr.Sc.Refik HASANI Lëvizja Vetëvendosje dhe Lidhja Demokratike e Kosovës, dy subjekte politike të Kosovës ende nuk kan arritën të formojn kualicion për qeverisje....

Avokati Engjëll Vërtopi sqaron dilemën, se pse Gjykatat Themelore shqiptojnë dënime të ndryshme për raste relativisht të njëjta?

Pyetja nga Gazetarja: Avokat Engjëll, a mund të na tregosh se çfarë lloj dënimi ka shqiptuar Gjykata Themelore në Prishtinë ndaj klientit tuaj N.N, i...

Latest news

- Advertisement -spot_img