Friday, January 21, 2022

620 shkelje për mosmbajtje të maskave dhe 324 persona në izolim në Maqedoninë e Veriut

Must read

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut 324 personave u është dhënë vendimi për izolim, derisa 88 të tjerë kanë firmosur deklaratë për vetizolim.

Nga ana e zyrtarëve policorë janë kryer kontrollet e rregullta ndaj personave që tashmë gjenden në izolim dhe vetizolim dhe është konstatuar se një person nuk ka respektuar masën për vetizolim.

Ndërkohë sa i përket masës për mbajtjen e maskave mbrojtëse janë regjistruar 620 shkelje.

- Advertisement -spot_img

More articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest article