Friday, January 21, 2022
- Advertisement -spot_img

ARCHIVE

Monthly Archives: June, 2020

‘Zgjimi i pranverës’ pa publik shkaku i pandemisë

E shkruar midis vjeshtës së vitit 1890 dhe pranverës së vitit 1891, drama “Zgjimi i pranverës” e gjermanit Frank Wedekind llogaritet të jetë midis...

James Bond vjen në rolin e babait në filmin e ardhshëm “No Time To Die”

Sipas gazetës “The Mail on Sunday”, personazhi i aktorit Daniel Craig, spiuni më i famshëm në botë, James Bond, do të jetë baba i...

Adriana Matoshi zgjedhet aktorja më e mirë në festivalin e Francës

Një ndër aktoret më të mira shqiptare, Adriana Matoshi po vazhdon ta mbajë frontin. Një çmim tjetër është shtuar karrierës së saj. Matoshi është...

Latest news

- Advertisement -spot_img